Login: Hasło:
Środa, 24 kwiecień 2024

Motorola GP344 przenośny

Mały Radiotelefon Popularny to proste rozwiązanie dla profesjonalistów, którzy muszą stale być w kontakcie. Dzięki GP344 użytkownicy mogą zwiększyć swoją wydajność pracy, bez odrywania się od bieżących zajęć. Radiotelefon Popularny to najprostszy w obsłudze środek łączności. Elementy regulacyjne i funkcje obsługują:
1. Sygnalizację: oprogramowanie radiotelefonu umożliwia sygnalizację selektywną Private Linę i 5-cio tonową.
2. Przeszukiwanie kanałów: umożliwia nastuch ruchu na różnych kanałach i wtaczanie się do rozmowy.
3. Kompresję głosu X-Pand i wyciszanie Low Level Expansion: zapewnia wyraźną i głośną fonię nawet w najhałaśliwszym otoczeniu. Wyciszanie Low Level Expansion umożliwia osiągnięcie dodatkowej poprawy jakości fonii poprzez redukcję szumów normalnie słyszalnych podczas przerw w rozmowie.
4. Nadawanie uruchamiane głosem (VOX): możliwość pracy bez używania rąk przy zastosowaniu zestawu nagłownego z VOX, dostępnego jako wyposażenie dodatkowe.
5. Regulowany poziom mocy: moc nadawczą radiotelefonu można ustawić na dwie wartości-mała wydłuża czas pracy bez ładowania akumulatora, zaś duża ułatwia połączenia na znaczne odległości.
6. Sygnalizację ratunkową: umożliwia wysłanie wezwania "na ratunek" do zaprogramowanego numeru odbiorcy lub grupy odbiorców.
7. Pomoc dla samotnego pracownika: zwiększa bezpieczeństwo osób, które muszą pracować samotnie bez bezpośredniej asekuracji. Jeżeli użytkownik nie zareaguje na sygnał ostrzegawczy, radiotelefon samoczynnie wchodzi w "ratunkowy" tryb pracy.
8. Obejście: funkcja ta umożliwia korzystanie z systemu radiokomunikacyjnego lub dyspozytorskiego do łączności dalekiego zasięgu, lub obejście systemu i bezpośrednią łączność pomiędzy indywidualnymi, znajdującymi się niedaleko od siebie radiotelefonami.
9. Szeptankę: funkcja dzięki, której osoba mówiąca bardzo cicho do mikrofonu będzie przez pozostałych wyraźnie słyszana.
10. Przekazywanie wywołań: umożliwia użytkownikowi, który nie może odbierać wywołań, przekierowanie ich na inny radiotelefon.
11. Programowalny odstęp międzykanałowy (12.5, 20, 25 kHz): uniwersalny i prosty sposób dostosowania odstępu międzykanałowego do aktualnych wymagań.
Aktualnie na stronie jest 2. gości
TWÓJ NR IP: 3.15.156.140